G.Milanovac

Подела слатких пакетића деци са Косова и Метохије

 

Под покровитељством Скупштине града Београда, Центар дечијих одмаралишта Рудник је био домаћин деци из седам месних канцеларија општине Лепосавић. Педесет један ученик и четири васпитача са Косова и Метохије боравили су предходних дана на планини Рудник.
Малишани су имали прилику да виде лепоте наше планине и предела, уживају у шетњама и спортским активностима на теренима одмаралишта.
Општина Горњи Милановац се потрудила, као добар домаћин , да организује и превоз , како би се гости из јужне покрајине на једнодневном излету, упознали са богатом историјом рудничко таковског краја.

Заменица председника општине Горњи Милановац, Јадранка Достанић, обишла је децу и васпитаче на Руднику:

“Данас сам дошла да их поздравим и мало да их усрећим са неким слаткишима.Оно што је јако значајно је да су деца ових седам дана провела овде растерећена од свих брига које их прате у њиховом одрастању на Косову. Општина Горњи Милановац је на неки начин покушала да им ове дане улепша и наша срећа је већа што данас видим ова озарена лица, што нам је свакако најлепши дар“, изјавила је Достанићка.
До краја боравка у нашој општини гости из Лепосавића обићиће Спомен комплекс у Такову, Музеј рудничко таковског краја и наш град.

 

КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.