Politika

Подршка српској младости

indexСаопштење Нове Србије

Подршка српској младости

 

Нова Србија подржава протесте омладине , јер омладина препознаје неправду која је учињена у изборном процесу према свим кандидатима опозиције, као и према грађанима којима није омогућено да гласају и који су се осећали као да су отписани.

Међу „отписанима“ био је и председник Нове Србије Велимир Илић који није могао да гласа, јер није био у бирачком списку(!?). Ко зна колико је још грађана Србије, који су прећутали, а били су истој позицији.

Нова Србија је упозоравала на нерегуларности и неправедну изборну трку и позивала да се ови избори бојкотују.

Млади покрећу све промене, ми старији смо се борили за демократију и нисмо успели да се изборимо. На вама је сада терет тога да се изборите да Србија буде земља у којој ћете остајати, запошљавати се на основу квалитета и правих, а не лажних диплома и партијских књижица једне странке.

Свим храбрим студентима који се данас боре за демократију, које у Србији нема, честитамо Дан студената и позивамо све грађане Србије да подрже нашу младост, јер су они будућност ове земље.

Нова Србија ће се залагати за увођење закона по коме је гласање обавезно, који постоји у бројним европским земљама, као што су Грчка, Данска и многе друге , јер ће се на тај начин најбоље спречити нерегуларности.

 

Информативна служба НОВЕ СРБИЈЕ

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.