Aktuelno Društvo

„Покрени ДОБАР бизнис“ – семинар у Чачку

Омладински кулб Канцеларије за младе, субота, 19. мај, у 11 часова

 

Позивамо вас на бесплатан семинар “Покрени ДОБАР бизнис”, на коме ћемо разговарати о свему што је потребно да развијете своју идеју и започнете бизнис који ће истовремено бити профитабилан и позитивно утицати на друштво.

Семинар се састоји из три целине:

1. Фабрика идеја – Упознајемо се са темом друштвеног предузетништва, терминологијом, примерима и начинима на које оно функционише. Затим прелазимо на радионице, где ће сви учесници моћи да изложе своје идеје, а ми ћемо вас усмерити да их јасно формулишете, дефинишете своје циљеве, циљну групу и смер у коме ваша бизнис идеја може да се развија.
2. Бизнис моделинг – Упознајемо се матрицама моделирања бизниса и начинима на које ваша идеја може постати и остати профитабилна и самоодржива. Кроз примере креативних и успешних друштвених предузећа причаћемо о бизнис моделима који могу послужити вашој бизнис идеји да постане стварност.
3. Додела сертификата – Финиширамо овај семинар стеченим знањем које вам је потребно да започнете развој своје бизнис идеје, а можда и аплицирате за Social Impact Award!

Шта је Social Impact Award?

Social Impact Award је едукативни програм и такмичење идеја за младе од 15 до 30 година којим желимо да развијемо и имплементирамо иновативна решења за друштвене и еколошке проблеме. Сви који спадају у ову групу су добродошли да пријаве своје идеје и тако добију могућност да стекну менторство, подршку и новчану награду за развој бизнис.

Србија је једна од преко 20 земаља света које су део овог пројекта. Наша мисија је да промовишемо дух друштвеног предузетништва и створимо заједницу младих која своје намере претвара у акције. Ако желиш да сазнаш више о нама, о прошлогодишњим победницима или потражиш инспирацију, посети наш сајт или ФБ страницу.

Пројекат SIA спроводи организација Razlivalište, у сарадњи са ERSTE банком, COCA- COLA HBC Србија, Аустријском развојном агенцијом, ЕRSTE Фондацијом и STARTIT CENTRIMA.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.