G.Milanovac

Почели радови у Ломиној улици!

Image may contain: one or more people, sky and outdoor

Услед великог броја интервенција JKP Gornji Milanovac у претходном периоду у Ломиној улици, данас су почели неодложни радови на делу канализационе мреже у том делу града.
Према речима в.д. директора JKP Gornji Milanovac Ивана Лазића, ово је друга фаза када је реч о овој врсти радова у овој улици. Прва фаза је завршена у децембру месецу и тада је урађено укупно 25 метара: „ JKP Gornji Milanovac је инвеститор радова на делу канализационе мреже у Ломиној улици. У питању је замена канализационе мреже у дужини од 45 метара. Вредност ових радова је 1.610.000 динара и они се финансирају средствима Јавног комуналног предузећа. “ Према Лазићевим речима, на овој деоници је у претходном периоду било 184 интервенције, што значи да је сваког другог дана екипа Јавног комуналног предузећа излазила на терен како би се обезбедила проходност канализације. Услед тога, како је објаснио в.д. директор, створили су се услови да се замени цела линија на овој локацији.
Радови су почели јутрос у 06.00 часова и уколико временске прилике буду дозвољавале, предвиђено је да све буде завршено до суботе. 04. августа. Данас од 10.00 часова у прекиду је снабдевање водом у овом делу града. Нормализација и поновно укључење воде очекује се касним вечерњим часовима.

Image may contain: plant and outdoor

Image may contain: one or more people and outdoor

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.