Aktuelno Grad

ПОЧЕО ДА РАДИ РЕНТА БАЈК (ВИДЕО)

Идеја изнајмљивања бицикала потекла од ЈКП „Паркинг сервис“ данас је коначно реализиована. Чачак је богатији за услугу РЕНТА БАЈКА и то на пет локација у граду. Цена изнајмљивања бицикле по сату износи 30, док је промо цена вожње за цео дан 120 динара. Бицикле се могу изнајмити код Такси станице, поред три вртића – у Авенији, Атеници и на Љубић кеју, као и на Градској плажи, у времену од 7 до 22 сата, сваког радног дана.
Идеја је да се растерети саобраћај, али и смањи емисија штетних гасова.


– Град Чачак жели да подспеши здрав начин живота, да употпуни садржај поред стазе здравља и свега што нуди СЦ „МЛАДОСТ“- рекао је Тодоровић.

ТВ ТЕЛЕМАРК

 
Да ли ће Чачак попут светских метропола успети и да сачува своју имовину, време ће показати, а директор Паркинг сервиса Зоран Благојевић, узда се у предузете мере безбедности, али пре свега и у морал наших суграђана.


– Наши суграђани на овај начин могу по веома приступачним ценама да користе бицикле за изнајмљивање, с тим што је то уједно и акција да се смањи штетна емисија гасова, да људи паркирају своје аутомобиле и почну да возе бицикле. Бицикле се могу узети на једној станици, а вратити на другој- рекао је Зоран Благојевић, директор ЈКП „Паркинг сервис“.
Градоиначелник Чачка Милун Тодоровић рекао је да ће новом саобраћајном стратегијом бити предвиђено и више бициклистичких стаза, а Рента Бајк Чаачак тренутно располаже са 75 бицикли.
Добављач бицикала је фирма „Каприоло“, која је једнан бицикл данас донирала нашем младом суграђанину, талентованом математичару Јовану Стевићу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.