Aktuelno Društvo

ПРАКСА ЗА СТУДЕНТЕ У „ЛИДЛУ“

Компанија Лидл Србија саопштила је данас да је покренула двомесечни програм праксе „А ЛИДЛ бит оф Еxпериенце“ за студенте завршних година одређених факултета и високих школа, као и за дипломце без искуства који желе да стекну практична знања и увид у начин рада у великој компанији.

Наводи се да је пријављивање могуће до 22. априла путем сајта каријера.лидл.рс, а пракса почиње 1. јула.

Лидл Србија нуди седам позиција на које ће бити примљено најмање седам практиканата, а можда и више.

Компанија Лидл, која је наградјена признањем „Топ послодавац Европе“ (Топ Емплоyер Еуропе), а у Србији запошљава више од 1.500 људи, са будућим практикантима ће склопити уговор и обезбедити одговарајућу месечну накнаду и пружити им могућност учења, професионалног развоја и напретка.

Сваки од практиканата имаће на располагању помоћ ментора који ће га увести у радно окружење, детаљно га упознати са радним задацима и давати му смернице и повратне информације о његовом раду.

Практиканти који успешно заврше овај програм, добиће препоруку, као и потврду о завршеној пракси.

Обавезе практиканта су спроводјење конкретног пројекта и обављање дневних задатака, чиме ће стећи увид у рад сектора у којем обавља праксу.

У саопштењу се наводи да кандидати који одговарају профилу будућег практиканта у компанији Лидл Србија треба да буду студенти завршних година факултета, високих школа или дипломци без много радног искуства, али који имају предузетнички дух, самоиницијативу, добре организационе способности, те да буду комуникативни и одговорни.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.