Sport

ПРВАК ЕВРОПЕ У ЧАЧКУ

ПРВАК ЕВРОПЕ У ЧАЧКУ

Данас је у просторијама КК „Борац“ одржана конференција за новинаре поводом предстојећег пријатељског меча између чачанског АБА2  лигаша и првака Европе турског „Фенербахчеа“. Присутнима се прво обратио директор клуба Марко Ивановић.

  • До овог сусрета долази захваљујући Жељку Обрадовић и великог разумевања управе турског клуба. На томе смо им веома захвални, јер поред нас једино КК „Партизан“ има ту част да игра против актуелног првака Европе. Желео бих да се захвалим градоначелнику Милуну Тодоровићу и председнику клуба  Предрагу Пантовићу, који су дали велики допринос да се овакав сусрет одржи у нашем граду. Поред Жељка, у стручном штабу Фенербахчеа су још два наша суграђанина. Тренер Владе Андроић и кондициони тренер Бата Зимоњић. Колонију Срба употпуњују  репрезентативци Калинић и Гудурић. Интересовање за ову утакмицу је велико у Чачку и околини, тако да очекујем пуну дворану. У продају је пуштено 2.500 карата. Један део ће бити пуштен у продају  на сам дан утакмице, због љубитеља  кошарке који не живе у Чачку, а желе да присуствују овом догађају. Цена је 500 динара, а сезонске карте  и пропуснице НЕ ВАЖЕ.

Првотимци Предраг Прља, Урош Чарапић, Ђорђе Мицић и један од тренера  Мирослав Милић, су истакли да је ово, за све њих,  јединствен догађај у каријери и да ће учинити све да се представе у што бољем светлу.

Продаја улазница данас и сутра је  од 9,00 до 18,00 часова у просторијама клуба и од 10,00 до 14,00 часова на билетарници дворане. На дан утакмице, 27. септембра,  моћи ће да се купе од 9,00 до 12,00 у просторијама клуба, а од 12,00 до 19,00 на благајни. Утакмица почиње у 19 часова.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.