Zdravstvo

Превентивни прегледи становништва на сеоском подручју

Због тренутних временских услова – ниских температура и снежних падавина, као и због повећаног броја лица оболелих од грипа, руководство Града Чачка, донело је одлуку да цивилна заштита, заједно са чланом Градског већа ресорно задуженим за здравство, др Славком Драгутиновић, спроведу акцију превентивног прегледа становништва на сеоском подручју.

 

Акција почиње 13. јануара 2017. године и прво ће бити обављени прегледи у најудаљенијим месним заједницама. Планирано је да се у току дана обиђу две до четири сеоске месне заједнице, у зависности од броја лица које је потребно прегледати.

 

Прегледи ће бити обављани у просторијама месних заједница, уколико за то постоје адекватни услови, или кроз кућне посете, а сходно броју  пријављених грађана и њиховом тренутном здравственом стању.

 

Сви заинтересовани грађани који нису у могућности да се јаве свом изабраном лекару, могу се пријавити председнику Савета своје месне заједнице или шефу Службе за безбедност и одбрану Града Чачка, Братиславу Зечевићу на тел: 032/ 30 91 11, сваког радног дана од 07,00 до 15,00 часова.

 

 

 

Из Кабинета градоначелника Чачка

 

 

 

 

Foto: Juznibanat.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.