Kultura

Представа „Шампиони” у чачанском Дому културе

“ШАМПИОНИ“
Представа „Шампиони” је прича о петорици чланова некадашњег кошаркашког првака, по мотивима позоришног дела Џејсона Милера „Тхат цхампионсхип сеасон”, написао је Иван Велисављевић, а режирао Марко Мисирача. Сценографију и костиме урадили су: Борис Максимовић и Јелена Симовић, а музику Бранислав Пиповић.
Играју: Милан Цаци Михаиловић (дугогодишњи члан Атељеа 212), Марко Степановић (публици најпознатији као један од водитеља радио емисије Национално разгибавање), Петар Михаиловић (тренутно игра у неколико представа Звездара театра и Мадленијанума), Миљан Прљета ( популаран као инспектор у серији Истине и лажи), Бранко Јанковић (тренутно веома популаран као Џаковић у Војној академији, такође са запаженим улогама у серијама Луд збуњен нормалан, Село гори а баба се чешља, Јутро ће променити све и тренутно га публика гледа у неколико представа Београдског драмског позоришта и Звездара театра)
Радња се одвија у једном малом српском месту, где су се јунаци ове трагикомедије окупили да прославе две деценије од освајања титуле шампиона у кошарци.
Уз пиће и понеку доскочицу, буде се лепе успомене, али и горке истине, непримерени потези, па и варања на такмичењима и у животу пре две деценије…

Цене улазница су 800, 900 и 1000 динара.

Организатор: Удружење ПРИЧА Чачак.

Четвртак 24. јануар 2019.
Велика сала Дома културе у 20:00

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.