Aktuelno Foto-galerija

ПРЕДСТАВЉЕНА НОВА „ŠKODA RAPID FACE LIFT“

„Škoda rapid“ која се у новом издању појавила 2013. поново је доживела промене. Њено „подмлађивање“ упечатљиво је и споља и унутра. Унутрашњост је остала пространа и удобна, а нова технолошка решења препознатљива су и на системима осветљења, безбедности, помоћи возачу…

 

Компанија „АутоЧачак“ представила је 26. јуна у Београду „Škodu rapid facelift“. Очекивања од новог модела су велика. Продавци „Škode“ надају се да ће и млађа верзија наставити успех претходног „Rapida“.

– После модела „Oktavia“ и „Fabia“, „Rapid“ је најпродаванији код нас и у многим европским земљама. Иако на први поглед изгледа да је доста сличан претходном моделу, „Rapid FL“ претрпео је велике спољне и унутрашње промене. Оне се посебно се препознају на агрегатима и технологији. Сва четири агрегата су са турбо пуњачем и директним убризгавањем. Промењен је и систем осветљења, светла за маглу су редизајнирана и налазе се у доњем делу браника… Јасноћа и прецизност најбоље описују унутрашњост новог модела, довољно је простора и за путнике и за пртљажник… – наводи Душан Цинцар, директор маркетинга у компанији „АутоЧачак“.

„Škoda rapid FL“ кошта од 11 до 18 хиљада евра. Цена ће зависити од додатне опреме. У широкој палети понуде, могуће је наручити и грејач задњег реда седишта.

– Имамо нову верзију породичног или службеног аутомобила. Купцима ће бити доступни и бензинци и дизели… Заиста се надамо да ће „Rapid face lift“ наставити добру традицију, када је реч о продаји.

Успешно пословање наставила је и компанија „АутоЧачак“. У првој половини године смо забележили раст од осам одсто у односу на 2016. Очекујемо да ће друга половина године бити посебно добра. Имамо доста уговорених послова и не би било изненађење да премашимо очекивања успешног пословања – каже Слобо Спасовић, директор продаје. Он је најавио и представљање новог модела „Karot“, наследика „Škode jeti“. Продаја новог модела требало би да крене крајем новембра или почетком децембра. Представљање „Karota“ можемо очекивати у октобру, као и још један наставак добре традиције, с обзиром на то да је и „Jeti“ врло тражен.

Велики утисак на потенцијалне купце и госте свакако је оставио и амбијент у коме је представљен нови „Rapid FL“. Терени Тениског клуба Baseline у београдском Кошутњаку дочарали су прави спој пријатног амбијента, спорта, уживања у добром и савременом аутомобилу за породичне или пословне потребе.

– Посетиоцима смо симболично делили усне, пошто је „Rapid FL“ толико леп да пожелите да га изљубите. Зато је и аутомобил за презентацију сав у пољупцима – открива Душан Цинцар.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.