Aktuelno

Пријава против др Радојевића

Због изношења пословне тајне о броју умрлих у Општој болници, ових дана дисциплински поступак покренут је и против др Александра Радојевића.

– Радо ћу одговорити на све захтеве руководиоца. Позивам менаџмент Болнице и Дома здравља да са мном или без мене, изађу у јавност и одговоре колико је заиста људи умрло у Чачку у првом месцу 2017. И бебе знају да тачне податке не можемо имати и они и ја! Став ГГ „За напреднији Чачак” је да апсолутну одговорност за стање у здравству сноси руководство Болнице, Дома здравља и градски Савет за здравство – навео је Радојевић.

Он је питао и да ли неко зна шта се догодило са корисницима Народне кухиње који у јануару нису узимали оброке. Народна кухиња у Чачку има 720 косрисника, а претходног месеца издавано је око 100 оброка мање. Да ли су их омеле велике хладноће?

Према речима др Радојевића, неопходно је испитати да ли је један дугогодишњи специјалиста чачанске Болнице остао без посла, а да му није регулисана пензија или инвалиднина. Постоје сумње да је човеку који не може самостално да доноси велике одлуке, подметнуто да потпише отказ. Изгледа да је тај доктор у међувремену остао сам и без икаквих прихода. Случај некада доброг и познатог стручњака, биће ускоро детаљно проверен и испитан, најављује Радојевић. Он је демантовао и да се недавно састао са Вуком Јеремићем. „Да смо се заиста састали, не бих то крио од јавности. Још увек се нисам састао ни са једним председничким кандидатом“, рекао је др Радојевић.

 

Оставите одговор