Aktuelno Sport

Пријатељи за Ђуна

Хтели су и прошле године, али им није пошло за руком, зато ове јесте да организују турнир у част човека који је велики део живота посветио тенису. Први Меморијал „Иван Ђунисијевић Ђуне“ одржан је 27. и 28. маја на теренима ТК Слобода. Одиграни су дубл мечеви, окупило се 13 парова, Ђунови пријатељи и тениски ривали.

– Невероватан је осећај… Туга, али и радости, зато што смо успели да огранизујемо турнир. Имам осећај да је и он овде са нама…

Ђуне је био доктор стоматологије, а добар део живота је провео на тениским теренима. Заслужио је да му организујемо овакав турнир – каже Предраг Голубовић, учесник и један од организатора.

На тениским теренима Ђуне је стекао доста пријатеља. Био је друг који се лако стиче и зато је са многима наставио дружење и ван терена. Велику подршку организатори су имали од његове породице, супруге, мајке, ујака… Награде је финалистима уручио двоипогодишњи Александар, Ђунов и Дубравкин син.

1

– Први турнир је био борба дублова и сви учесници су из Чачка. Надамо се да ћемо догодине моћи да организујемо и сингл мечеве,  да ће нам доћи играчи из Краљева, Ужица, Горњег Милановца… Задовољни смо одзивом и велику захвалност дугујемо спонзорима, пицерији „Кинг“, фирмама „Дрволасер“ и „Б – експорт“, као и брату Ђунове супруге… – навео је Бојан Пузић, такође учесник и организатор.

Иван Ђунисијевић је изнанада преминуо 6. марта 2015. Петнаестак дана пре смрти напунио је 40 година.

 ФИНАЛЕ

У финалу првог Меморијалног турнира „Иван Ђунисијевић Ђуне“ играли су Предраг Голубовић и Бојан Пузић – Саша Томашевић и Иван Јањић.

2

Победио је дубл Томаћевић – Јањић са 6:4, 6:2. Осим пехара и медаља за финалисте, сви учесници турнира добили су мајице.

Оставите одговор