Aktuelno Društvo

ПРОГРАМ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ

 Дом ученика са стручним сарадницима : Стар Денс студио, Чачанска лира, КУД „Дуле Милосављевић – Желе“, проф. Мирјана Јаневска и Драмски уметник Милутин Гиги Јевђенијевић организује хуманитарни културно- забавни програм за прикупљање новчаних средстава за Мину Месаровић. Концерт ће бити одржан у среду 24. априла од 20ч у Дому културе (Велика сала)

Канцеларија за младе Чачак у сарадњи са омладинском   организацијом  „Relay“из Новог Сада организује омладинску акцију под називом „Начини разлику“ која за циљ има подстицање младих на здраве стилове живота и квалитетно провођење слободног времена. На самом догађају ће учестовати преко 150 волонтера из Новог Сада и Чачка.
Активности које ће бити реализоване у суботу 27.априла у периоду од 15 до 18 часова су:
– -Бесплатни загрљаји
– Изложба олд-тајмера и могућност вожње истим
– Креативне радионице
– Учење коришћења Брајеве машине и Брајевe азбуке
– Посматрање обуке прве помоћи Црвеног крста Чачак
– Базари здравља (мерење крвног притиска, шећера у крви, добијање часописа „Живот и здравље“
– Могућност донирања новца за НУРДОР (Национално удружење родитеља деце оболеле од рака) куповином материјала изложеног на штанду, а све у циљу прикупљања новца за изградњу нове Родитељске куће у Београду, као највећем дијагностичком и терапијском центру педијатријске онкологије у Србији.
– Концерт акустичне свирке
– Извиђачке вештине – Чворологија, орјентација у природи
– Римски војник и кубб – играње игре кубб, фотографисање са Римским војником, дељење поклон књига
– Лавиринт- Покушај проналаска излаза из лавиринта, дељење на поклон балона
– Смути бицикла- Прављење смутија од воћа, возећи бициклу
– Magic-Mirror – Огледало које само слика, са сјајним анимацијама уграђеним у само огледало
-Book crossing – По први пут у Чачку креће и бук-кросинг, који подразумева праксу остављања књига на јавним местима да би је други покупили, прочитали и проследили даље, а кретање књиге и остављање утисака после читања моћи ће да се прати на регистрованом сајту за ову намену, уношењем кода назначеног на самој књизи

3.Канцеларија за младе Чачак организује бесплатно гледање филма Бориса Малагурског „Косово-Моменат у цивилизацији“ у петак, 03. маја са почетком у 20:00 часова у Великој сали Дома културе. Испред улаза ће бити постављене кутије, а сав новац који буде прикупљен у истим биће дониран за Косово и Метохију.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.