Aktuelno

РАМБО АМАДЕУС ВЕЧЕРАС НАСТУПА НА ДУК ФЕСТИВАЛУ

Четврти ДУК фестивал отворен је данас у 10 часова програмом за најмлађе. ДУК фестивал одржава се у Парку Младости у Чачку под покровитељством града Чачка, а у организацији ДУК тима и Спортског центра Младост.

Вечерас ће у 21 час музички део фестивала отворити бенд Четири жати у особе, загревање се наставља уз  звезду вечери Рамба Амадеуса, а након наступа Антонија Пушића  чачани ће уживати уз Смоке Мардељана, младог репера који своје стихове репује преко олд скул матрице, који звуче као да долазе из кухиње америчких реп легенди. Прво фестивалско вече затвориће београдски састав BAD COPY па посетиоцима остаје да реше чувено питање ,,Да л’ је љубав или пиво“ .

Субота вече опредељено је за електонску музику, а сам програм обећава.

Журка почиње наступом Тијане Кабић, често у медијима називана принцезом војвођанске клубске сцене, Тијана је девојка која је за кратко време, својом музиком и харизмом, освојила срца људи широм Србије. Миx пулт је делила са највећим именима домаће сцене, као и са познатим страним извођачима. Журка се наставља уз прослављеног Марка Настића, пионира електронске музике наших простора.

Наша најпознатија дама ди-џеј и Продуцент, једна од првих девојка на елецтро сцени Србије која носи епитет techno диве, Леа Добричић својим наступом затвориће музички програм фестивала.

Карте за вечерњи програм ћете моћи да купите на улазу фестивала по цени од 300 динара за једно фестивалско вече, док за оба фестивалска дана цена ће износити 500 динара. Дневни програм, као и камп зона су бесплатни и на располагању свим посетиоцима.

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор