Aktuelno Grad

РЕКОНСТРУКЦИЈА ВИЈАДУКТА НАКОН ПРАЗНИКА

Како је најавио градоначелник Чачка Милун Тодоровић, реконструкција вијадукта требало би да почне након празника, а градско руководство ће инсистирати да се саобраћај не одвија градским саобраћајницама.

– До сада смо имали четири састанка са представницима „Путева Србије“ и „Железница Србије“, на којима смо инсистирали да се приликом реконструкције вијадукта саобраћај не одвија кроз град. Видећемо и да ли ће радови баш морати да трају 21 дан, колико је најављено или ће рок моћи да буде краћи. Трудићемо се да саобраћај буде усмерен испод вијадукта, преко пруге… Да се поставе семафори и да заиста нико не трпи – рекао је Тодоровић.


Због тренутне реконстреукције улице Веселина Миликића, најављене изградње Улице 10, а и санације вијадукта, дешавају се загушења у сабраћају, а очекују се и веће саобраћајне гужве. Због тога, градоначелник Чачка моли суграђане за стрпљење.
– Да ће се градити пуно – хоће, и у граду, и на селу, али боље је када се гради. Сви би требало мало да се стрпимо, а на нама је да нађемо начин где ће бити паркинзи, на који начин ће се одвијати саобраћај, да појачамо присуство саобраћајне полиције – каже Тодоровић.

Оставите одговор