Sport

РОВОВСКА БОРБА КРАЈ МОРАВЕ

 

„Борац“ – „Златибор“ 73:67 (22:19; 20:13; 11:16; 20:19)

„Борац“: Ћаловић, Поповић, Ђоковић 13, Пешаковић 4, Балабан 10, Прља, Димић 5, Стојадиновић 5, Гавриловић 4, Тодоровић 6, Чарапић 8, Мариновић 18.

„Златибор“: Поповић 11, Величковић 5, Вулић 5, Смоловић, Симовић 6, Чорбић, Рзнић 2, Гуџић 4, Маројевић 10, Сонголо, Папић 24, Спасов.

„Борац“ је остварио своју 12. победу у КЛС. Нешто више од 1.000 гледалаца могло је да види велику борбу оба тима, која је у неким моментима личила и на прави рат између обруча. Домаћи су почели одлично, добро отворили утакмицу и све време били у вођству. На полувреме „Борац“ одлази са 10 поена предности 42:32. У другом полуверемену гости из Чајетине заиграли су много оштрије, у неким моментима и грубо. Чачани се нису најбоље снашли у тим моментима, тако да скоро шест минута нису постигли кош, па је дошло до изједначења, 42:42. Публика је максимално помагала домаћим кошаркашима да изађу из кризе. До краја се водила велика и неизвесна борба у којој су играчи „Борца“ опет показали мирноћу у пенал завршници и решили утакмицу у своју корист.

РашкоБојић, тренер „Борца“, је нагласио да је и ову утакмицу решио чврст каракер, борбеност и концентрација његових играча у завршници сусрета. По његовим речима, „Борац“ одлично играо узимајући у обзир да је ово била четврта утакмица за девет дана и да је противник изузетно мотивисано одиграо цео меч.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.