Aktuelno Društvo

Са картицом „Цена минус за 3+“ брже до лекарског прегледа

На предлог Покрета за децу „Три плус“  да мајке са троје и више деце имају предност при прозивању за прегледе у Дому здравља и болници „Др Драгиша Мишовић“ у Чачку, стигао је позитивни одговор оба директора ових установа. То значи да ће се предложена мера према деци и мајкама, које поседују поносну картицу за 2019. годину „Цена минус за 3+“, а чија ће подела бити организована у четвтак, 21. марта, у Дому културе у 18 часова, примењивати од 22. марта.

Мајке ће уз здравствену картицу приложити и картицу „Цена минус за 3+“, којом ће бити уважене за предност приликом прозивања за прегледе, како за себе, тако и за своју децу.

Покрет за децу „Три плус“ позива све мајке са троје и више деце да до 21. марта попуне изјаве о сагласности за обраду податка на шалтеру бр. 2, Градске управе у Чачку, како би на време добили нову картицу „Цена минус за 3+“, која ове године, осим попуста на робу и услуге, доноси и низ нових погодности . У поређењу са претходним периодом, привредници су се ове године одазвали у знатно већем броју да учествују у пројекту Покрета за децу „Три плус“, како би са већим и различитијим попустима изашли у сусрет вишедетним породицама и на тај начин утицали на подизање квалитета њиховог живота, кажу у овој организацији.

Подела поносних картица у Чачку

Подела поносних картица „Цена минус за 3+“ за 2019. годину биће уприличена у четвртак, 21. марта, у Дому културе, у 18 часова. Уз пригодан програм за децу, уз Микија, Мини и Шиљу, Покрет за децу „Три плус“ позива све породице са троје и више деце да дођу са малишанима и преузму картице. Важно је да пре тога мајке са троје и више деце попуне изјаве о сагласности за обраду података на шалтеру број 2, у Управи Града Чачка.

Оставите одговор