Sport

СА ОПТИМИЗМОМ НА БАЊИЦУ

Фудбалери “Борца“ у 25. колу Суперлиге гостују на Бањици, где их очекује тежан сусрет са екипом “Рада“, једним од конкурената у борби за опстанак. Тим поводом је данас у просторијама клуба оджана конференција за новинаре на којој су в.д. шефа стручног штаба Милош Ђоловић и Марко Мариниковић упознали представнике медија са каквим амбицијама “Борац“ одлази у Београд.

  • Гостујемо екипи која се у прелазном року највише појачала. Идемо да играмо, морамо да будемо дисциплиновани и борбени, као против Нишлија. Сви играчи су здрави и орни, тако да сам на “слатким мукама“ када је у питању састављање екипе. Бод против “Радничког“ нам је подигао морал и нас више нико не сме да потцени кад играмо у Чачку – каже Ђоловић.

Каква приступ игри треба да имају играчи, Маринковић је описао следећим речима:

  • Онако схватање меча, као у претходном колу, треба да нам буде смерница. Само изузетним трудом и залагањем можемо остварити циљ, а то је опстанак у Суперлиги. У сваки меч морамо да уђемо максимално концентрисано и ако пружимо оно што се од нас тражи немамо разлога да се плашимо ниједног противника.

Утакмица ће бити одиграна у суботу, 3. марта, а почиње у 15 часова.

В. Д.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.