Aktuelno

СВЕ ЗА ВЕЛИКЕ И МАЛЕ МАЈСТОРЕ

У ЧАЧКУ ОТВОРЕНА ЈЕДИНСТВЕНА РОБНА КУЋА ”НОВИ ОКОВИ”

 

Читав асортиман производа за електричарске, браварске, столарске, водоинсталатерске или баштенске радове на једном месту од јуче је доступан и Чачанима. У Булевару ослобођења, поред бензинске пумпе “Леонардо”, отворена је робна кућа “Нови окови”. Такве велике радње већ постоје у Ужицу, Косјерићу, Земуну, Сурчину, у београдском насељу Калуђерице и на Златибору. Како најављује Илија Иркић, власник предузећа “Нови окови”, после Чачка, робне куће за продају комплетне опреме за баште, домаћинства и занатске радионице биће отворене у околини Београда, у Борчи и Бубањ потоку, поред чувене продавнице намештаја Икеа”.

 

– Имамо све што је неопходно за уређење кућа и башти, ручне електричне бушилице, боје, лакове, косачице, тримере, средства за чишћење, баштенски намештај, санитарију… Комплетну опрему и алат који користе велики и мали мајстори – напомиње Илија Иркић.

Илија Иркић и Милош Бојовић

Сваки купац који је на дан отварања “Нових окова” пазарио робу вреднију од 500 динара, могао је да освоји примамљиве награде. Јуче је и цео асортиман производа био десет одсто јефтинији.

– Имаћемо врло атрактивне месечне акција. Тренутно су на снижењу опрема за кошење траве и полудисперзије. Роба, попут косачица и тримера, биће на акцији онда када је потрошачима најпотребнија – најављује власник ”Нових окова”.

Робу набављену у овој продавници купци могу плаћати путем административне забране или коришћењем банкарских кредита, као и чековима, готовином, платним картицама.

Робна кућа “Нови окови”отворена је од 7 до 21 час.

 

Оставите одговор