Sport

СВЕ СПРЕМНО ЗА НАПЛАТУ ДУГА

У уторак, 6. фебруара, „Борац“ ће угостити екипу „Рогашке“ из Рогашке Слатине, тим који је у првом делу првенства поразио Чачане са 88:78. Свакако да играчи домаћих горе од жеље за реваншом, али победа се намеће као императив, јер и гости из Словеније гаје амбиције да се нађу у доигравању.

Марко Стојадиновић и Илија Ђоковић очекују тешку утакмицу, без обзира што тим „Рогашке“ слабије игра на страни него код куће, управо из разлога што се и њима указала шанса за пласман међу прве четири екипе. Дејан Томашевић, члан стручног штаба, о предстојећем противнику каже:

  • Они су последње две године играли финале првенства Словеније и оба пута су тесно изгубили од „Олимпије“. То довољно говори о каквој се екипи ради. Ми смо прву утакмицу са њима одиграли мало слабије и они су то искористили. За нас је битно да су сви играчи здрави и расположени за игру. После краће паузе, због повреде зглоба, у тим се враћа Чарапић.

Сви се слажи да је помоћ публике од непроцењивог значаја, тако да очекују пуну халу. И ову утакмицу ђаци основних и средњих школа моћи ће да посматрају  бесплатано ако користе улаз са стране Градског бедема. Овај сусрет 17. кола АБА 2 лиге почиње у 19 часова.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.