Aktuelno

„Соколана“ у пуном сјају

Синоћ је и званично отворен обновљен кошаркашки терен код Соколског дома. На популарном „Партизановом“ деценијама су стасавала најпознатија имена српске кошарке, а захваљујући компанији „Моцарт“, нове генерације добиле су савремено игралиште за тренинге и рекреацију.

У склопу друштвено одговорне акције „Сто терена за једну игру“ компанија „Моцарт“ је до сада обновила скоро 50 терена широм Србије. Још једно познато чачанско место за игру и дружења добиће нови изглед. Компанија „Моцарт“ реновира и игралиште Кошаркашког клуба Железничар које би званично требало да буде отворено 31. августа.

Подршка за обнову најпознатијих чачанских терена стигла је и од градског руководства и градоначелника Милуна Тодоровића. Некада „Партизаново“ игралиште добило је и ново име. Сада се зове по прослављеном репрезентативцу из Чачка Урошу Трипковићу. Осим Трипковића и Тодоровића, част да отворе нови терен припала је млађим селекцијама Борца и Железничара који су одиграли ревијалну утакмицу, а најпрецизнији су се такмичили у шутирању тројки.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.