Aktuelno Sport

СТИЖУ ЗЕМУНЦИ

 

У 18. колу КЛС у Чачак долази земунска “Младост“, екипа која се налази на средини табеле. Бодови су већ “укњижени“ Чачанима, али помоћни тренер “’Борца“ Владимир Залатановић упозорава да се ради о квалитетном противнику који захтева да се у меч уђе максимално озбиљно.

  •  Ради се о младом и перспективном саставу чија је игра у нападу доласком искусног Уроша Дувњака добила на разноврсности. Ми имамо изузетно густ распоред. За девет дана одиграћемо четири утакмице. Зато морамо да будемо обазриви и покушамо да одиграмо што мирније, али и да нађемо довољно мотивације, јер су ове утакмице јако битне и у њима се не сме дозволити никакво изненађење – упозорава Златановић.

Велики број утакмица узима свој данак. Капитен Мариновић је ван строја, а и известан број играча “вуче“ ситније повреде.

  • Без обзира на све проблеме ми морамо да савладамо ову екипу, која нас је у прошлом првенству непријатно изненадила и славила у Чачку. Они су у добром ритму, јер су везали две победе на свом терену и зато морамо да будемо обазриви и не смемо да се опуштамо. Фаворити смо и на терену треба то и да докажемо – рекао је Радован Ђоковић.

Утакмица између “Борца“ и “Младости“ биће одиграна у суботу, 26. јануара, и почиње у 19 часова.

В. Д.

Оставите одговор