Aktuelno Sport

СУСРЕТ ДВА РАЊЕНА ЛАВА

Никола Кочовић, фото Лејча

Чачани ће у недељу, 28. октобра, имати прилику да посматрају сусрет четвртог кола КЛС у коме ће се састати “Борац“ и “Вршац“, две екипе које нису добро стартовале у АБА 2 лиги, оствариле су само по једну победу, док су Чачани у домаћем првенству забележили све три победе за разлику од Вршчана који имају један пораз. Све ово обећева једну узбудљиву кошаркашку представу, јер ће борба за прва два места у КЛС бити изузетно занимљива.

  • Имали смо доста кадровских проблема у последње време. Све је то превазиђено и неки играчи полако подижу форму. Иако је присутан умор од дугих путовања очекујем да моји играчи буду на овој утакмици много концентрисанији и прикажемо једну бржу и агресивнију игру која би нам омогућила лакши напад – изразио је своја очекивања пред овај изузетно важан сусрет први тренер “Борца“ Јовица Арсић.

Помоћ публике ће бити од непроцењивог значаја и не треба трошити речи о њеној улози у повратку чачанских кошаркаша на победнички колосек.

  • У КЛС на домаћем терену немамо право на кикс. Морамо да се одужимо публици за њену подршку и да јој повратимо поверење које је мало пољуљано лошим резултатима у АБА 2 лиги. Ми се добро спремамо за сваки меч и надам се победи у недељу – рекао је организатор игре Никола Кочовић.

Утакмица почиње у 17 часова.

Припремили: Никола Миновић и Владимир Дуба

 

Оставите одговор