Sport

Сутра отварање Илинданског турнира у Слатини

Традиционални 53. Илиндански меморијални турнир биће одигран 1. и 2. августа. Посвећен је свим преминулим спортским радницима и играчима Фудбалског клуба ”Слатина”. Такмичиће се ”Орловац” Мрчајевци, ”Луњевица” Горњи Милановац, ”Омладинац” Заблаће и домаћин. Турнир је посвећен и прослави великог јубилеја, 65 година ФК ”Слатина”.

 

– Позвао бих све љубитеље доброг фудбала да пропрате све утакмице на турниру. Биће сјајне игре, а уједно ћемо представити нови тим ФК Слатина за предстојећу сезону – најављује Драган Штављанин, дугогодишњи спортски радник и одборник у Скупштини града Чачка.

Турнир ће првог дана званично отворити утакмица ”Орловац” – ”Луњевица”. Почетак је у 16 часова, а два сата касније састају се ”Омладинац” и ”Слатина”. У исто време, од 16 часова наредног дана биће одигран меч за треће место. Финале је у 18:00.

Као и претходних година, за организацију Илинданског меморијалног турнира задужен је ФК ”Слатина”.

– У нову сезону улазимо са великим амбицијама, борба за сам врх на табели, са новом управом, председником Милошем Урошевићем, потпредседником Радишом Милишићем и спортским директором Александром Радуловићем. Мени је указана та част да будем саветник председника клуба. Захваљујемо свим пријатељима који су помогли да буде формиран нови тим, као и Фудбалском савезу Чачка, који не помаже само наш, него све турнире у граду и околини – каже Драган Штављанин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.