Aktuelno

Сутра пројекција филма о отмици беба из породилишта

,,Рођени отети’’ је документарни филм о отмици беба из болница, породилишта, широм Србије.  Овај филм обухвата случајеве између 1965. и 2016. године, у коме учествује шест породица. Српска православна црква је прва подржала премијеру, која је, уз благослов патријарха Иринеја, у ,,Крипти Храма Светог Саве“ приказана и пропраћена великим овацијама.

Циљ филма је да уједини све државне структуре, како би зауставили седмодеценијску отмицу беба.  Такође, циљ филма је да у 56 минута изађе глас родитеља, ради могућих разоткривања поменутих случајева.

 

Само заједно можемо утицати на седмодеценијку отмицу беба, да се заустави за сва времена, проналажењем и изменом закона послати јасну поруку – ДА СЕ ИСТО НИКАДА НЕ ПОНОВИ!  Јер, у овим отмицама, није биран нико, већ су родитељи свих структура и образовања страдали на најжалоснији начин.  Новац за улаз ће бити усмерен на активирање веб сајт адресе овог филма.  Позивамо овом приликом све грађане Чачка, као и све друге јавне личности из свих структура, културе, политике и медија да нам се придруже 27. априла 2018, у 19:00. часова, на пројекцији филма ,,РОЂЕНИ ОТЕТИ“, у сали Скупштине града.  Улазница је 200 динара и моћиће да се преузме на вратима сале.

Аутор филма Милан Лакић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.