Aktuelno Društvo

Сутра Сајам запошљавања у Дому културе

Национална служба за запошљавање – Филијала Чачак организује 57. Сајам запошљавања у среду, 18. априла 2018. године од 11 до 14 часова, у холу Дома културе у Чачку, Трг устанка 2-6.
Филијала Чачак је ове године успела да обезбеди изузетну понуду слободних послова. Учешће је пријавило близу 45 послодаваца са подручја града Чачка или регистрованим пословним јединицама у Чачку, са пријављеним потребама за запошљавање више од 300 нових радника различитих образовних профила и степена стручне спреме: преко 200 радника за производни сектор у текстилној, прехрамбеној, графичкој и металопрерађивачкој производњи, васпитачи, инжењери грађевине, машинства и електротехнике, продаваци, возачи Б и Ц категорије, електричари, радници у администрацији и осигурању, као и радна места на којима ће бити ангажоване особе са инвалидитетом и др.
Незапослена лица на Сајму имају могућност да се детаљније информишу о понуди слободних послова у нашем граду, али и шансу да своје квалификације, знање и представе потенцијалним послодавцима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.