Aktuelno Grad

Тодоровић: Ускоро нови биоскоп

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, јуче је, након седнице Градског већа поново потврдио оно што је, како је рекао, најавио јнош пре неколико месци, а то је отварање нове биоскопске сале са најсавременијом опремом у згради бивше „Сутјеске“. С обзиром на тои да је „Вратите нам биоскоп“ један од главних натписа на транспарентим који се могу видети на протестима петком у нашем граду, Тодоривић је нагласдио да отварање новог биоскоипа никада није било доведено у питање.


-Најавио сам још пре неколико месеци да ће у згради некадашње “Сутјеске” бити отворена биоскопска сала са најсавременијом опремом, као и да ће програм бити изузетно квалитетан, а репертоар разноврсан. Све што буде репрезентативно не само у Србији, већ и у Европи и свету, биће приказано и у Чачку – појаснио је Тодоровић
-Неспорно је да се ради о локацији и друштвеном предузећу, које смо моји пријатељи и ја приватизовали 2008. године, након чега смо ушли и у судски спор са градом Чачком, који смо добили после осам и по година. Као што смо и онда рекли, тако кажем и ја сада да биоскопа мора да буде. Надам се да ће, када се биоскоп отвори, а то ће бити веома брзо, у тој сали бити и публике. Верујем да су ови млади људи жељни биоскопа, иако га имамо у Дому културе, и да ће онда ова нова биоскопска сала, са неколико пројекција у току дана, бити пуна. Ако тога не буде, онда је то лоша инвестиција – рекао је Тодоровић.
Како сазнајемо, предузеће “Чачак филм“ уговорило је набавку најсавременије опреме за биоскоп “Сутјеска“ у Карађорђевој улици, а прва пројекција највероватније ће бити приказана у мају.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.