Aktuelno Sport

ТУРНИР „КОШЕВИ БЕЗ ГРАНИЦА“ У „МЛАДОСТИ“

У спортској дворани Младост од 4. до 6. маја ће се одржати традиционални међународни кошаркашки турнир “Кошеви без граница“. Уз домаћина и организатора турнира екипу Младости, учествују кадети Lettere 22 из Италије, Milenium Strumice(Македонија) и Борца.

Првог дана турнира у петак 4. маја се састају Милениум – Младост и Борац -Lettera 22. У суботу су на програму утакмице Младост – Lettera 22 и Милениум – Борац, док последњег дана турнира у недељу играју Борац – Младост, односно Lettera 22 – Милениум. Термини утакмица сва три дана турнира су од 10 и 12 часова.


– Упркос доста тешкој материјалној ситуацији, ми смо се одлучили да организујемо турнир, како би сачували лепу традицију, али и дугогодишње пријатељство са нашим кошаркашким другарима из Италије и Македоније. За разлику од прошле године, на овом турниру ће играти четири екипе по систему свако са сваким. Гости из Италије и Македоније ће бити смештени у познатом ресторану “Дом“ у Овчар Бањи, а ми ћемо се потрудити да као и до сада будемо добри домаћини и драге госте упознамо са лепотама нашег града и околине. Очекујем лепо кошаркашко дружење и добру кошарку сва три дана – рекао је директор КК Младост Добрило Јојић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.