Zdravstvo

УШТЕДИТЕ 2.000 ДИНАРА ЗА ПРОВЕРУ СЛУХА У „АУДИОВОКСУ“

Поводом Светске недеље глувих и наглувих особа и недавно одржане традиционалне хуманитарне акције „ЧУТИ И РАЗУМЕТИ“, компанија „Audiovox“ је током овог месеца за све који сумњају да не чују добро припремила акцију која обухвата бесплатну проверу слуха (вредност 2 000 динара), без чекања у реду уз заказивање термина, бесплатно саветовање у вези са слухом, бесплатну пробу слушних апарата и одложено плаћање на 12 рата за куповину.

„Audiovox“ је покренуо пројекат „ЧУТИ И РАЗУМЕТИ“  2012. године са циљем да особама са оштећеним слухом покаже да су саставни део овог друштва и да се скрене пажња јавности на њихове проблеме и потребе које имају. Ове године је пројекат „ЧУТИ И РАЗУМЕТИ“ одржан по шести пут и састојао се из три дела, дружење у Културном центру Чукарица, вожња веселим трамвајем и дружење са туристичким водичем на Калемегдану.

Закажите бесплатни термин одмах у нашем представништву у Чачку на адреси Краља Петра I бр. 30. Број бесплатних термина је ограничен и уколико желите да закажете свој термин позовите одмах на број телефона 032/347-885, радно време је радним данима од 8 до 15 часова. Акција траје до 31.10.2017. године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.