Aktuelno Sport

У “БОРЦУ“ СЕ НАДАЈУ ТРЕЋОЈ УТАКМИЦИ

После убедљивог пораза и не баш добре игре у Копру, кошаркаши “Борца“ најављују много бољу партију у другој утакмици полуфиналне серије, која ће бити одиграна вечерас у Чачку. То од њих очекују и навијачи који ће им, то је сасвим извесно, много значити у остварењу жеље да се финалиста доигравања добије у трећој утакмици.

  • У првој утакмици нисмо изгледали онако какви смо били већи део сезоне. После неколико јако битних и тешких утакмица играчи су били емотивно и физички “истрошени“, па нису пружили оно што се од њих очекивало. Анализирали смо наше грешке, извукли поуке и надам се да ћемо на овој утакмици приказати сасвим другачију игру од оне у Копру и да ће резултат бити другачији – износи своја запажања пред овај сусрет помоћни тренер “Борца“ Мирослав Милић.

У првом сусрету играчи “Сикст Приморске“, пре свих Јагодић Куриџа и Чакурин, су апсолутно доминирали под обручевима. Остаје нада да се тако нешто неће догодити и у Чачку. Али није само то било пресудно, јер су се Словенци, у целини, показали као једна јако искусна и опасна екипа, која уме да искористи сваку слабост противника.

–    Иако смо изгубили са великом разликом, то није био реалан резултат, јер смо у већем делу сусрета показали да можемо да се носимо са њима. Они су сваки наш пад у игри, који би трајао два до три минута, знали да казне и тиме показали свој квалитет. Ми смо анализирали наше грешке, које су најчешће биле почетничке, и уколико их смањимо можемо очекивати другачији ток утакмице у Чачку – каже центар Чачана Предраг Прља, од кога се очекује да са осталим високим играчима “Борца“ не дозволи гостујућим центрима да се понашају комотно под оба коша.

Утакмица између “Борца“ и “Сикст Приморске“ почиње у 21 сат.

В. Д.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.