Aktuelno Grad

У петак се одржава бициклијада поводом Светског дана без аутомобила

У петак 22. септембра Унија младих Чачак у Сарадњи са Градом Чачком организоваће бициклијаду улицама града поводом обележавања Светског дана без аутомобила.

Програм бициклијаде:

16:40 – 17:00 – окупљање на градском тргу

17:00 – 17:30 – вожња улицама града у дужини од 6,5 km следећом рутом – Градски трг, Жупана Страцимира, Цара Душана, Краља Петра Првог, Веселина Миликића, Пигова, Војводе Степе, Владике Николаја, Омладинска, Булевар Вука Караџића, Стевана Првовенчаног, Обилићева, Цара Лазара, Девет Југовића, Кужељева, Градски трг.

После вожње на тргу је планиран пригодан програм. Биће организована пуж трка а припремљене су и симболичне награде за најстаријег и најмлађег учесника. За све учеснике бициклијаде обезбеђено је освежење и окрепљење.

Учесници бициклијаде су у обавези да поштују саобраћајне прописе и да возе десном страном пута. За регулисање саобраћаја и спровођење мера безбедности задужени су саобраћајна полиција и редари на бициклама и њихова упутства се морају поштовати.

????????????????????????????????????

Огранизатор се захваљује свима који помажу огранизацију ове манифестације а то су: Саобраћајна полиција у Чачку, Служба Хитне помоћи Дома здравља у Чачку, Бициклистички клуб Борац, редари и волонтери и многи други.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.