Foto: Zoran Zindović
Društvo

У срeду претежно сунчано, после подне пролазно наоблачење

Сутра претежно сунчано, после подне пролазно наоблачење

Foto: Zoran Zindović
Foto: Zoran Zindović

У Србији ће сутра, после јутарње магле и слабог мраза, пре подне бити претежно сунчано, а после подне пролазно наоблачење, али ће се задржати суво време, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ).

Ветар ће бити слаб и умерен, на истоку и јак северозападни. Јутарња температура кретаће се од минус пет до четири, а највиша од 12 до 15 степени Целзијуса.

У Београду ће сутра после јутарње магле и слабог мраза, пре подне бити претежно сунчано, после подне пролазно наоблачење, али ће се задржати суво време. Ветар ће бити слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура ће бити око три, на периферији минус два, а највиша око 13 степени Целзијуса.

У Србији ће у четвртак бити топло. Наоблачење које ће средином дана захватити север Србије, после подне прошириће се на остале крајеве. Увече и у току ноћи очекује се киша, а на планинама снег уз постепен пад температуре. У петак ће бити претежно облачно с кишом, на планинама са снегом, уз мање повећање висине снежног покривача.

У Београду се предвиђа слично време у истом периоду.

Биометеоролошка прогноза за среду, 20. фебруар 2019:

Биометеоролошке прилике могу допринети појачању тегоба код срчаних болесника. Опрез се у јутарњим сатима саветује и астматичарима. Од метеоропатских реакција могуће су поспаност и променлјиво расположење.

аутор: ВВ
извор: Бета

Нови магазин

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.