Aktuelno Sport

У ЧАЧАК ДОЛАЗИ ДРУГОПЛАСИРАНА ЕКИПА АБА 2 ЛИГЕ

 

После одличне игре и победе над екипом “Динамик ВИП ПЕЈ“-а кошаркаши “Борца“ ће угостити “МЗТ Аеродром Скопље“, једну од најбољих екипа у АБА 2 лиги. Свесни су тога у “Борцу“.

  • Ради се о изузетно искусној екипи у којој је већина играча дуго играла АБА 1 лигу. Очекује нас тешка утакмица, поготово што нам је распоред изузетно згуснуст. Због тога имамо ровитих играча, али се надам да ће до сутра сви бити спремни. Одлична игра у последњој четвртини против “Динамик ВИП ПЕЈ“-а је подигла морал у екипи и то може да буде пресудан фактор у овој утакмици – каже Владимир Златановић, помоћни тренер.

У првом делу првенства “МЗТ“ је лагано победио Чачане.

  • У Скопљу смо одиграли, вероватно, најлошију утакмицу ове сезоне. Због тога морамо пред нашом публиком да дамо све од себе како би им се колико-толико реванширали. О њима знамо све. Нема непознаница. Имају сјајне појединце, али уз помоћ публике показаћемо да можемо да се носимо и са најбољим екипама – изјавио је Светозар Стаменковић, који се после дуже паузе, због болести, полако враћа у такмичарски ритам.

Утакмица између “Борца“ и “МЗТ-а Аеродром Скопље“ биће одиграна у среду, 26. децембра, и почиње у 20 часова.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.