Aktuelno Kulturni vodič

ФИЛМСКИ ПРОГРАМ ДОМА КУЛТУРЕ

ТОМ И БОБ – МИСИЈА СПАСАВАЊА СВЕТА (3Д)

Четвртак 13. септембар, велика сала у 17:00

Цена улазнице је 250 динара

Том и Боб крећу у опасну авантуру да би спасили три ванземаљца, али и своје пријатеље из шуме господина Медведа, Жирафу, Пингвина и Слона од опасних Гребатора.

СИНХРОНИЗОВАН

Гласови: Јована Јеловац, Миљан Прљета, Милан Зоричић, Марија Стојић, Миомира Драгићевић, Немања Живковић, Иван Иванов, Милан Мијаиловић Зоран Стојић

Режија: Виктор Азејев

 

РИНГЕ, РИНГЕ, РАЈА

Петак 14. септембар, велика сала у 17:00

Цена улазнице је 250 динара.

Два изгубљена пачета, слабашна шеснаест дана стара Чи и њен млађи брат Чао, одвојени су од свог јата, захваљујући лудоријама превеликог ентузијасте Пенга, слободоумне гуске која ће радије да вежба акробације у ваздуху, него да се придружи осталим гускама приликом традиционалне селидбе у топлије крајеве. Ово није само прича о дугом и тешком путовању, већ и авантура о проналажењу пута кроз животне препреке, о одговорностима према заједници и породици.

СИНХРОНИЗОВАН

Гласови: Марко Марковић, Невена Кочовић, Владимир Марковић, Дубравко Јовановић, Срђан Чолић

Режија: Кристофер Џенкинс

 

ОПАТИЦА ИЗ ПАКЛА

Четвртак-петак 13. и 14. септембар, велика сала у 19.00 и 21:00

Цена улазнице је 250 динара.

Када часна сестра у Румунији одузме себи живот, Ватикан ће послати два свештеника и опатицу да истраже њену смрт. Заједно откривају не баш свету тајну. Ризикујући не само своје животе, већ и веру и своје душе, суочавају се са злонамерном силом у облику исте демонске часне сестре која је терорисала публику у филму „Анабел 2: Стварање зла”.

Играју: Демијан Бичир, Таиса Фармига, Џонас Блоке, Боние Аронс

Режија: Корин Харди

 

 

 

 

 

Оставите одговор