Aktuelno Sport

ФУТСАЛЕРИ ОШ “Др ДРАГИША МИШОВИЋ“ ТРЕЋИ

Јуче је завршено Републичко такмичење у футсалу за основне и средње школе. Надметале су се 32 школе из целе Србије, а учествовало је 450 такмичара.

У конкуренцији пионирки прво место заузела је ОШ “Карађорђе“ из Велике Плане, друге су футсалерке ОШ “Иво Лола Рибар“ из Новог Сада, док је треће место припало екипи ОШ “Јован Јовановић Змај“ из Суботице.

У нама најзанимљивијој категорији, то су пионири, првопласирани су футсалери ОШ “Раде Драинац“, а друга је екипа ОШ “Војвода Мишић“, обе из Београда, а трећи су наши суграђани из ОШ “Др Драгиша Мишовић“.

Код омладинки титула иде у Нови Сад Гимназији “Светозар Милетић“, друге су ученице Економске школе из Пирота, а трећа је екипа Гимназије “Светозар Марковић“ из Ниша.

Тим “Хемијско-технолошке школе“ из Суботице је најбољи код омладинаца, а иза њих су се пласирали Електротехничка школа из Панчева и “Прва крагујевачка гимназија“.

Првенство су одлично организовали Савез за школски спорт града Чачка уз огромну помоћ локалне самоуправе и Савеза за школски спорт Србије.

В. Д.

Владан Милић, помоћник градоначелника, уручио је пехар за прво место у конкуренцији пионирки.

Најбоље екипе код пионирки.

Део екипе која је поднела највећи терет у организацији.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.