Sport

ХАЈДЕМО СВИ У ХАЛУ

 

У 22. колу КЛС кошаркаши “Борца“ дочекују “Вршац“. Утакмице ће бити одиграна у хали “Борац“ у петак, 9. марта, од 18 часова. Ово ће бити њихов четврти меч, тако да нема много непознаница када су у питању ова два тима. Немања Тодоровић и Никола Пешаковић сматрају да је кључ успеха у овом сусрету максимална мотивисаност и озбиљност у приступу противнику.

  • Знамо одакле нам прети највећа опасност. Потребно је да од самог почетка заиграмо агресивно и добро отворимо меч, затворимо њихову скок игру, у којој они доминирају, и онда неће бити проблема да забележимо 18. победу у овом такмичењу – закључују ова два истакнута првотимца “Борца“.

Немања и Никола су позвала публику да у што већем броју дође у халу, јер сем неопходне подршке њима, својим доласком ће подржати нашег суграђанина Стефана Лазића који бије битку са тешком болешћу. Наиме, руководство клуба је одлучило да сав приход са ове утакмице буде уплаћен на рачун за Стефаново лечење. Зато за ову утакмицу НЕЋЕ ВАЖИТИ БЕСПЛАТНЕ ПРОПУСНИЦЕ И СВИ ЋЕ ПЛАЋАТИ УЛАЗ. Цене улазница су непромењене. За ђаке је 100, а одрасле 200 динара.

В. Д.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.