Društvo

Чачани читају „Чачански глас“

Као саговорник или читалац, верни пријатељ „Чачанског гласа“ је и др Жаклина Живковић. Кратак предах од посла добро јој је дошао да прелиста најновији број.

Пре скоро годину дана отворила је прву приватну ординацију опште медицине у Чачку „Жаклина мед“. Зато јој због пословних, а нарочито родитељских обавеза, све мање времена остаје за дневну и периодичну штампу. Ипак, најмлађи су најбољи показатељ да добре навике остају и да их нове генерације спонтано прихватају.

– Недавно ми је син рекао да никако не бацам упутства за склапање играчака из киндер јаја, јер су то његове „новине“. Још је мали, али му не промичу навике нас одраслих. Свакодневно купујемо неколико дневних листова, петком обавезно „Чачански глас“.

Сви имао различита интересовања, мој супруг, мајка, ја. Можда није у складу са мојом професијом, али у „Гласу“ прво прочитам културну рубрику. И када не стигнем да прелистам све новине, моја мајка их сачува и заокружи оно што сматра да би требало да прочитам – каже др Жаклина Живковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.