Aktuelno Društvo

ЧАЧАНИ ЧИТАЈУ “ЧАЧАНСКИ ГЛАС“

Ненад Бојовић највише воли да око поднева оде у кафе ресторан “GALLERY“, попије кафу и прелиста новине. Сваког петка прочита и најновији број “Чачанског гласа“. Тако је било и данас.

  • Свиђа ми се што овај лист посвећује пажњу нашим најмлађим суграђанима који показују изузетне резултате у разним областима и на тај начин им пружа подршку у њиховом развоју. Из сопственог искуства знам колико то њима то значи. Често се њихови родитељи нађу у ситуацији, да из материјалних разлога, не могу да их подрже и, на жалост, њихови потенцијали се не развију до максимума и не постигну резултате који су им били предвиђани. Због тога сваки такав чланак објављен у “Гласу“ нама пружа додатну енергију да издржимо у борби са проблемима на које наилазимо, трудећи се да нашој деци омогућимо што боље услове за напредак – каже Ненад, који је родитељ једног изузетно перспективног спортисте и зна колико значи било каква подршка.

Ненадов син Огњен је, по речима многих стручњака, изузетно перспективан џудиста. Његов последњи успех је освајање првог места на школском првенству централне Србије, за узраст од првог до четврттог разреда, које је одржано јуче у Краљеву.

Огњен Бојовић (у средини), на победничком постољу у Краљеву

                                                                                                                                                В. Д.

 

Оставите одговор