Društvo

ЈЕДНОДНЕВНА ОБУКА ЗА ЕЛЕКТРОНСКО ПОСЛОВАЊЕ

Када? У уторак 17.10. 2017.

У колико сати? почетак у 10:00 часова

Где? Омладински клуб Канцеларије за младе града Чачка, Дом културе улаз из Жупана Страцимира

Коме је намењена ова обука? Лица из предузећа или предузетничких радњи, млади незапослени, студенти, ученици

Како се пријавити? Послати личне податке (име, презиме, датум рођења и број телефона) и статус (ученик, студент, незапослен, запослен – назив предузећа) на е- адресу kzm.cacak.ler@gmail.com са насловом „Пријава за е-пословање“

Рок за пријаву: недеља, 15. октобар 2017.

ПЛАН ОБУKЕ – ЈЕДНОДНЕВНА РАДИОНИЦА

10.00-11.00

Основе е-пословања и е-трговине. Kонцепт е-пословања. Разлика између е-пословања и е-трговине. Kако е-пословање функционише? Kоји је законски оквир унутар којег се мора деловати у е-пословању? Предности и мане е-пословања. Kако изгледа квалитетна е-продавница? Врсте вебсајтова; структура и сврха тих страница.

11.00-11.15 Пауза

11.15-11.45

Од идеје до реализације. Kолико је потребно инвестирати? Где инвестирати? Kоји елементи захтевају посебну пажњу? Kако направити функционалну спецификацију и зашто је она битна? Kако направити пословни план? Kако минимизирати трошак е-пословања? Kолико је е-пословање безбедно? Да ли користити сопствену радну снагу или је унајмити – за шта се одлучити и када?  Kако организовати дистрибуцију и интернет продају на најефикаснији начин? Kако регулисати е-плаћање? Kоји су извори проблема, како их уочити и спречити?

11:45-12.15 Пауза

12.15-13.30

Интернет маркетинг и циљано оглашавање. Шта је интернет маркетинг и од којих елемената се састоји? Kако оглашавање преко интернета функционише? Kоје су предности и мане оглашавања путем банера? Начини оглашавања путем претраживача (предности и мане). Оглашавање ППЦ (PPC) методом (предности и мане). Kако се оглашавати на интернету и бити присутан на правим местима уз што мањи трошак?

13.30 –14:00 Питања и одговори

Оставите одговор