Aktuelno Sport

Јуримо и трећи милион!

МОЦАРТОВ Хуманитарни тикет до сада је послао 2.819.256 динара донација

Чланови клуба познатих личности у МОЦАРТОВОМ изазову великог кладилачког срца већ равно 264 дана типују за оне којима је то најпотребније

Са спортским духом и племенитошћу се рађа, као што се велико кладилачко срце несебично отвара и не посустаје пред изазовима! Акција компаније МОЦАРТ  постављена на овом постулату баш због тога из дана у дан има све више кладилачке и хуманитарне циљеве. Зато с нестрпљењем чекамо и МОЦАРТОВОГ лауреата који ће помоћи члановима клуба “Хуманитарног тикета у подне” да надмаше суму од 3.000.000 динара донација намењених онима којима је то то најпотребније.

Тако је то у МОЦАРТОВОМ свету хуманитарног типовања које траје од 10. јуна 2016. године, или равно 264 дана. Сваког дана наша фирма одобрава улог од 10.000 динара, а познате личности покушавају, као добротворни кладиоци, да саставе добитне листиће. Уколико хуманитарни тикет прође МОЦАРТ добијену суму донира хуманитарним фондацијама, удружењима оболелих, болницама, свратиштима, дечјим селима… Све по жељи и кладилачкој мери наших гостију. То је МОЦАРТОВ караван хуманости саздан од љубави према спорту послало на 33 адресе. Познати кладиоци су врло често донације опредељивали на места којима су њихови претходници већ даровали добитак од својих МОЗЗАРТ типовања. Зато смо у ситуацији да констатујемо да тренутно имамо више добитних тикета него места на које су донације послате.

Gagi

Тијана Дапчевић је на стативи оставила велике кладилачке снове које је МОЦАРТ због умећа и храбрости ипак наградио

До сада је МОЦАРТ донирао равно 2.819.256 динара, а имали смо закључно са последњом добитницом, књижевницом Лидијом Јелисавчић Ћирић, тачно четрдесет једног добитника.

То су: Марија Секуловић, Чаба Силађи, Саша Озмо, Славољуб Срнић, Стефан Бирчевић, Бојан Зајић, Бојан Димитријевић Пикац, Душица Спасић, Драган Мићановић, и Лазар Ристовски, Иван Милинковић, Марко Симоновић, Сека Саблић, Митар Мркела, Милан Ђурђевић, Миле Исаковић, Александар Шоштар, Љубиша Тумбаковић, Предраг Миљуш, Момчило Бајагић Бајага, Моца Вукотић, Радомир Антић, Ана Јоковић, Др. Мома Јаковљевић, Мирослав Илић, Урош Трипковић, Владо Шћепановић, Војин Ћетковић, Воја Брајовић, Срђан Гиле Гојковић, Војкан Борисављевић, Александар Дунић Ћирко, Вања Булић, Драган Пикси Стојковић, Здравко Чолић, Марко Ивановић, Јован Шурбатовић, Жика Јелић, Тијана Дапчевић, Јован Маљоковић и Лидија Јелисавчић Ћирић.

Требало би напоменути да је рекордер Хуманитарног тикета у подне новинар и писац Вања Булић са добитком од 351.025 динара које је МОЦАРТ, по жељи нашег колеге, донирао Заводу за васпитање деце и омладине Београд.

Такође, у клубу добитака од преко 100.000 динара налазе се глумац Војин Ћетковић са 113.286 РСД, Јован Маљоковић са 114.841 РСД,  Радомир Антић са 119.943 РСД, Предраг Миљуш 126.732 РСД , Војкан Борисављевић 162. 729 РСД,  Урош Трипковић 170.067 РСД и Момчило Бајагић Бајага са 184.426 РСД. Чланови клуба “сто” су новац усмерили, а МОЗЗАРТ је донирао средства следећим установама: Споменку из Панчева, Цркви Св. Апостола Петра и Павла на Топчидеру, дому Петар Радовановић из Ужица, СОС Дечјем селу Краљево, фондацији Подржи живот, Удружењу оболелих од МС Зрењанин и Свратишту за децу Београд.

Треба напоменути да је легендарни Здравко Чолић имао губитан тикет, али да се МОЦАРТ обавезао да донира 100.000 динара деци ометеној у развоју у Ветернику.

Здравко Чолић и Хуманитарни тикет послали су 100.000 динара као новогодишњи поклон деци из Ветерника

Такође, певачица Тијана Дапчевић је била близу освајања феноменалних 45 милиона динара, фалила су два гола, па је менаџмент компаније одлучио и да тај губитни тикет награди са 50.000 динара које је МОЦАРТ донирао Институту за онкологију и радиологију у Београду.

Дакле, 265 познате личности, равно 2.819.256 донираних динара је досадашњи учинак Хуманитарног тикета у подне, али ту нећемо стати. Идемо даље са намером да помогнемо онима којима је помоћ најпотребнија. Ваша компанија МОЦАРТ!

Текст и фото: Моцарт спорт

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.