Aktuelno Grad

МЕЂУНАРОДНА ИЗЛОЖБА ПАСА СВИХ РАСА У ЧАЧКУ

У склопу планираних активности за 2017. годину Кинолошко удружење “Драган Радовић – Џони” у суботу, 23. септембра организује четврту Међународну изложбу паса свих раса. Манифестација ће традиционално бити одржана на фудбалском терену поред хотела “Ливаде” у Прељини, јер се током година показало да је та локација пун погодак у погледу услова и приступачности за излагаче и госте.

– Очекујем да ова приредба буде круна овогодишњег програма активности, којима обележавамо пет деценија постојања и успешног рада кинолошке организације у Чачку – истиче председник УО КУ “Драган Радовић – Џони” Радивоје Томашевић. – Имамо најаву доласка великог броја иностраних излагача, пре свега из Русије, али и Француске, Италије, Бугарске, Румуније, Грчке, као и далеке Шведске, одакле су нам стигле две пријаве. На нама је да уложимо максималан труд и напор како би излагачи и гости имали оптималне услове за боравак у нашем граду.
Према Томашевићевим речима канцеларија Кинолошког удружења у просторијама Ловачког дома у Чачку радиће од понедељка до четвртка свакодневно у термину од 18 до 21 сат, како би сви заинтересовани били у прилици да пријаве своје љубимце или добију потребне информације.
За четврту Међународну изложбу паса свих раса у Чачку одабран је и респектабилан судијски састав, који углавном чине судије из иностранства. Тако ће псе поред пар домаћих оцењивати арбитри из Македоније, Црне Горе, Словеније, Русије и Колумбије.
Телефони за информације у вези изложбе су 064/3017407 и 062/235624.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.