Aktuelno

Nova predstava Čačanina Milutina Miloševića

iluzijeUdruženja Čačana u Beogradu obaveštava naše zemljake da će večeras, 17. marta 2017. godine, sa početkom u 20 časova, u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ u Beogradu biće premijerno izvedena predstava „Iluzije“, po tekstu ruskog dramskog pisca, reditelja i glumca Aleksandra Aleksandroviča Viripaeva, u režiji Tatjane Mandić Rigonot. Glavne uloge tumače glumci Sonja Kolačarić, Katarina Marković, Goran Jeftić, i naš dragi Čačanin glumac Milutin Milošević.
Milutin Milošević rođen je 28. decembra 1981. godine u Čačku. Posle srednje škole upisao je na Fakultet dramskih umetnosti gde je diplomirao u klasi profesorke Gordane Marić. Glumio je u više filmskih ostvarenja od kojih su najpoznatija „Sveti Georgije ubiva aždaju“, „Kordon“, „Beogradski fantom“ i „The November man“, kao i u serijama „Košarkaši“, „Poslednja audijencija“, „Larin izbor“, „Žene sa Dedinja“ i „Vojna akademija“. Milutin iza sebe ima i dosta glumačkih nagrada. Između ostalog, dobitnik je Povelje za najbolju mušku rolu na 44. Filmskim susretima u Nišu. Aktivan je i u pozorištu gde je glumio u predstavama „Velika bela zavera“, „Zmijsko leglo“, „Plastelin“, „Grobnica za Borisa Davidoviča“, „Zli dusi“, „Kuća broj 8“ i mnogim drugim.
Udruženje Čačana u Beogradu ponosno je na rad i dostignuća našeg zemljaka glumca Milutina Miloševića. Njemu i njegovim kolegama žele puno uspeha sa novom predstavom „Iluzije“, kao i u budućim projektima.

Ostavite odgovor