Aktuelno

DANAS NA GRADSKOM TRGU PROMOTIVNA KAMPANJA TURISTIČKE ORGANIZACIJE SRBIJE

Povodom promotivnе kampanjе Turističke organizacije Srbije, pod nazivom “Vidi Srbiju, savršen odmor ti je nadohvat ruke”, u sredu je u sali Gradskog veća održana konferencija za novinare. Novi direktor Turističke organizacije Čačka Vojin Jakovljević, izrazio je zadovoljstvo što je Čačak, pored Beograda, Novog Sada i Niša, jedan od gradova koji je deo ove kampanje. Na Gradskom trgu, данас, 23. juna, Turistička organizacija Čačka i Grad Čačak, ugostiće 25 gradova – predstavnika turističkih organizacija koji će promovisati svoju turističku ponudu, a tom prilikom od 18 časova, biće organizovan i bogat prateći muzički i zabavni program.

FOTKA za kampanju TOS

– U cilju promovisanja turizma Srbije u ovom programu će učestvovati 25 gradova, odnosno turističkih organizacija koje će predstaviti svoje turističke potencijale. Takođe, želimo da se građani Čačka informišu i o našim kapacitetima, turističkim i ugostiteljskim. Cilj kampanje je udruživanje snaga javnog i privatnog sektora u oblasti turizma, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija – naglasio je direktor TOČ-a Vojin Jakovljević.

Gordana Majstorović, rukovodilac Službe za marketing, najavila je veoma interesantan program za naše sugrađane i goste Čačka, koji će biti u prilici da, pored predstavljanja pojedinačnih gradova i regija uz promotivni materijal, prate i zanimljiv kulturno-umetnički program.

– Prvo će svoju ponudu promovisati Čačak, a potom i predstavnici ostalih gradova koji su želeli prigodnim programom da dopune svoju prezentaciju tokom predstavljanja u našem gradu. Pored ostalih, u programu će učestvovati naša poznata kulturno-umetnička društva, plesni ansambli, Predškolska ustanova “Radost”, a najavićemo i 30. jubilarni “Sabor frulaša Srbije”, koji će biti održan krajem jula. Građani će moći da uživaju, ne samo u našem, već i u programu koji su pripremili i predstavnici drugih gradova Srbije. Ova kampanja podrazumeva učešće i privrednih subjekata, kao i predstavnika ugostiteljskog sektora koji promovišu ponude svojih kapaciteta, a naši hoteli u Čačku se svake godine maksimalno angažuju u ovoj manifestaciji – rekla je Gordana Majstorović, zahvalivši na saradnji rukovodstvu UTP “Morava”, Atomske banje “Gornja Trepča”, hotela “Tema nova”, “Aveni” i “Kastelo”, koji će učestvovati i u nagradnoj igri organizovanoj u okviru ove promotivne kampanje.

Bivši direktor TOČ-a Dragomir Savić, koji je zaslužan za dosadašnju izuzetnu saradnju sa Turističkom organizacijom Srbije i što je lokalna turistička organizacija imala puno jakih promotivnih nastupa, kako na domaćem tržištu, tako i u inostranstvu, pozvao je građane da dođu na Gradski trg.

– Ono što zaista krasi naš grad je izuzetna saradnja sa Turističkom organizacijom Srbije koja će se nadam se nastaviti i ubuduće. Pozivam sugrađane da u petak dođu na Gradski trg i da se upoznaju sa turističkom ponudom Srbije. Dođite da vidite šta nudi Srbija, a naravno, i slika o Čačku, kao domaćinu, otići će putem medija u ceo svet. Potrudićemo se da ta slika bude što lepša i sadržajnija – kazao je Dragomir Savić, zahvalivši svim saradnicima na dosadašnjoj korektnoj saradnji.

N. R.

Оставите одговор