Region

Danas pretežno oblačno, hladno mestimično sa kišom i snegom

Danas pretežno oblačno, hladno mestimično sa kišom i snegom

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, mestimično sa slabim mešovitim padavinama, kišom i snegom, saopštio je HIdrometeorološki zavod Srbije.

Na severu veći deo dana će biti suvo. Na planinama se predvidja manje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od minus dva do četiri, a najviša od dva do šest stepeni Celzijusa.. U toku noći sa jugozapada će doći do pojačanja padavina.

U Beogradu će danas biti pretežno oblačno i hladno, u toku dana u pojedinim delovima grada slaba kiša ili susnežica a u uveče i u toku noći povremeno sneg, u višim delovima stvaranje manjeg snežnog pokrivača. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura će biti oko nule, a najviša oko tri stepena Celzijusa.

Biometeorološke prilike mogu imati nepovolјan uticaj na većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje astmatičarima, kao i srčanim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcija se mogu javiti promenlјivo raspoloženje, reumatski bolovi i glavobolјa.

Izvor: BETA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.