Aktuelno

DONACIJE ČAČANSKOM PORODILIŠTU

Prošle sedmice čačansko Porodilište je dobilo novu opremu, zahvaljujući donacijama kompanija “Henkel” Srbija i “DIS”, kao i domaćoj firmi “Tifani”.

U okviru humanitarne akcije  „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“, koju sprovode u saradnji kompanije “Henkel” i “DIS”, Odeljenje za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom dobilo je komplete posteljina, pakete za porodilje, kao i deterxente i sredstava za higijenu, a sve to namenjeno je budućim mamama i njihovim bebama, u cilju boljih uslova i nege tokom boravka u porodilištu. Firma “Tifani” takođe je obradovala buduće mame poklonivši Porodilištu 100 novih pidzama.

1

– Henkel Srbija sa velikim zadovoljstvom učestvuje u akciji „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“ čija je osnovna ideja stvaranje boljih uslova u porodilištima širom Srbije.  Na taj način želimo da pružimo podršku budućim mamama. Raduje nas činjenica da smo do sada, u saradnji sa DIS-om, obezbedili 800 kompleta posteljina, 400 paketa za porodilje, kao i dve tone deterdzenta za veš za četiri porodilišta– rekla je Dragana Marković, ispred kompanije Henkel Srbija.

hen

Direkto Bolnice dr Rade Milošević zahvalio je kompanijama na donacijama, i izrazaio zadovoljstvo što je i čačansko Porodilište izabrano da bude deo ove akcije.

Direktor marketinga kompanije “DIS” Miroslav Maslovarić je naglasio da svojom misijom žele da doprinesu boljoj nezi beba od prvog dana i da će i u budućnosti nastaviti sa ovakvim akcijama.

2

Zajedno sa velikim kompanijama, Porodlište je pomogao i čačanski “Tifani”, takođe sa željom da budućim mamama bude prijatno tokom boravka u Porodilištu.

– Pripremili smo za naše porodilje po 100 komada donjih i gornjih delova pixama od prirodnih i laganih  materijala  različitih boja. To je naš mali doprinos podizanju kvaliteta smeštaja našim porodiljama i da im ulepšamo boravak u bolnici – rekla je Tamara Karapanxić iz “Tifanija”.

Direktor čačanske bolnice zahvalio je donatorima i apelovao na ostale privrednicike i kompanije da pomognu bolnici kako bi se podigao nivo usluge koju dobijaju pacijenti.

tif

 

 

One thought on “DONACIJE ČAČANSKOM PORODILIŠTU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.