Dveri formiraju antikorupcijski tim – „Dverilikis“

Na današnjoj konferenciji za novinare Političkog pokreta Dveri, čelnici su se zahvalili građanima na podršci koju su dali predsedničkom kandidatu Bošku Obradoviću, napomenuvši da su veliku podršku imali u svim većim gradovima Srbije.
tanaskovicAleksandar Tanasković iz Dveri najavio je formiranje novog antikorupcijskog tima Dveri, popularno nazvan Dveriliks. On je nagovestio i da dverjani pozivaju Vučića na TV duel.
-Pozivamo Vučića na TV duel i da nam odgovori na sledeća pitanja: Da li lično poznaje Stanka Subotića, da li je imao satanak sa njim u hotelu Ric 2007, i da li je on jedan od finansijera SNS? Ko je Nenad Kovač? Koliko su Mlađan Dinkić i Bogoljub Karić platili dobijanje oslobađajućih presuda? Došli smo do saznanja da je Regionalna TV Lav otvorila sedište u Čačku i da je promenila vlasnika. Interesuje nas da li su regulatorna tela dala mišljenje o tome, šta kažu, ko su novi vlasnici televizije, i u kakvom je odnosu sa ovom televizijom Ostoja Mijailović, narodni poslanik iz SNS-a i preletač iz Nove Srbije? – rekao je Tanasković.
Tanasković je tokom konferencije pomenuo da nadležni još uvek nisu našli počinioce koji su ispisivali grafite „Dveri ustaše u Čačku“, iako su ispisani na javnim površinama koje su pokrivene video kadzorom. On je zbog toga ocenio da je „jasno da iza svega stoje aktivisti SNS kojima je cilj izazivanje sukoba i nereda“.

Оставите одговор