Aktuelno Kultura

Filmski program Doma kulture za ovaj vikend

DEDA MRAZ I KOMPANIJA

Santa & Cie, Francuska, 2017, 95 min

Petak 15. decembar u 16:00, subota 16. decembar u 18:00,  velika sala

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta? Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za vitaminom koji će pomoći njegovim drugarima da ozdrave kako bi spasli duh Božića i Nove godine. SINHRONIZOVAN.

Režija: Alen Šaba Uloge: Alen Šaba, Odri Totu, Pio Marmai.

Sinhronizacija: Nikola Kojo, Jelena Tomašević, Bojan Perić.

 

MEDA PEDINGTON 2

Paddington 2, Francuska, V. Britanija, 2017, 104 min

Petak 15. decembar u 18:00, subota 16. decembar u 16:00, velika sala

Sada kada se medvedić Pedington srećno smestio kod porodice Braun, kao ravnopravan član zajednice, širi radost i ljubav gde god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tetke Lusi, Pedington nailazi na savršenu knjigu u antikvarnici. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Pedington i Braunovi će morati da krenu u potragu za lopovom.

SINHRONIZOVAN.

Režija: Pol King

Uloge: Hju Grant, Brendan Glison, Hju Bonvil, Seli Hokins

 

STAR WARS: POSLEDNJI DŽEDAJI (3D)

Star Wars: The Last Jedi, SAD, 2017, 150 min

Petak i subota 15. i 16. decembar, velika sala u 20:00

Zakoračivši u svet Džedaja, Rej se pridružuje Luku Skajvokeru u avanturi sa Lejom, Finom i Poom, koja će otkriti misteriju Sile i tajni iz prošlosti.

Režija: Rajan Džonson

Uloge: Mark Hamil, Keri Fišer, Adam Drajver, Dejzi Ridli, Džon Bojega, Oskar Ajzaks, Lupita Njongo, Domnal Glison, Entoni Danijels, Gvendolin Kristi, Endija Serkisa, Benisio Del Toro, Lora Dern, Keli Mari Tren.

 

Оставите одговор