Aktuelno

NASTAVLJA SE FESTIVAL PRIČA

Festival PRiČa ( Pivo, rok i Čačak) se nastavlja. Velika gradska manifestacija ove godine biće održana od 15. do 17. juna na Gradskom trgu. Organizatori ovodišnje Priče su Udruženje građana PRiČa, lokalna samouprava, Turistička organizacija Čačka i Dom kulture Čačak. Nosioci programa na ovogodišnjem festivalu su Neverne bebe, Van Gog i Dejan Cukić i “Spori ritam bend”. Kao predgrupe nastupiće mladi čačanski bendovi i bendovi iz regiona.

pricaa

Novina je da se u organizaciju Priče uključuje sve više organizacija i udruženja od značaja za naš grad. To će se najbolje videti drugog dana festival, kada će u okviru Rok karnevala nastupiti “Star dance studio” i KUD “Dule Milosavljević Žele”, a pozvani su i KUD “Abrašević”, srednjoškolci i Plesni studio “Luna”. Prvog dana uživaćemo u maskenbalu koji se organizuje za decu do 12 godina. Tema maskenbala je rok, a stručni žiri će izabrati i nagraditi najbolje tri maske.

Namera je da cela ova manifestacija preraste u svojevrsni sedmodnevni gradski karneval. Ove godine, od 15. juna pa narednih sedam dana imaćemo festival Priču, Mini gitarijadu, godišnje koncerte” Star dance studija”, KUD-a “Dule Milosavljević Žele” i “Abraševićađ.

Program:

  1. jun

∙ od 18 do 20 časova maskenbal

∙ predgrupe mladi čačanski bendovi, bendovi iz regiona

∙ Neverne bebe

 

  1. jun

∙ od 19-21:30 Rok karneval. U okviru karnevala nastupa Dejan Cukić i “Spori ritam bend”, koji će biti i voditelj karnevala

∙ predgrupe mladi čačanski bendovi i bendovi iz regiona

∙ Van Gog

Objavljeni program je samo gruba skica onoga što nas očekuje. Već sada možemo reći da možemo očekivati brojna iznenađenja i dolazak značajnih muzičkih imena, o čemu ćemo vas obaveštavati sukcesivno u narednom periodu, do početka festivala.

 

Оставите одговор