Aktuelno

Otvorene prijave za Letnju Školu Preduzetništva

Projekat „Letnja Škola Preduzetništva“ organizuje studentska organizacija AIESEC u saradnji sa Istraživačko-razvojnim centrom Fakulteta organizacionih nauka, a održava se od 14. do 31. jula u prostorijama fakulteta. Učestvovanjem u interaktivnim radionicama i učeći od uspešnih preduzetnika, srednjoškolci i brucoši će steći svo neophodno znanje za realizaciju sopstvene poslovne ideje.

preduzetnistvo

Svaki prijavljeni kandidat će dobiti svoj tim koji čine drugi srednjoškolci, kao i jedan internacionalni student koji je došao u Beograd na AIESEC volontersku praksu. Cilj ovoga je da mladi od početka budu upoznati sa timskim radom i vrednostima koje pruža, kao i rušenjem kulturnih barijera, širenjem internacionalizma i usavršavanjem engleskog jezika.

Predavači i žiri su prepoznatljivi domaći preduzetnici koji će učesnicima pružiti znanje iz oblasti razvijanja poslovnog plana, preko marketinga i prodaje, pa sve do finansiranja preduzeća. Nakon učešća u radionicama delegati će imati priliku i da se oprobaju u javnom nastupu, predstavljajući svoju ideju stručnom žiriju. Dobiće konkretne savete za unapređivanje svoje ideje i njene realizacije, kao i steći značajna poznanstva.

Kotizacija za ovaj kurs iznosi 1.800 dinara i nakon uspešno savladanog gradiva i iznošenja ideje, učesnici dobijaju sertifikat za učešće na projektu.

Ukoliko želiš da razviješ novi način razmišljanja i stekneš znanja potrebna za pokretanje sopstvenih ideja, onda je Letnja škola preduzetništva za tebe!

Za više informacija o projektu pratite naše Facebook i Instagram stranice: @preduzmi

 O AIESEC-u:

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta, predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

Оставите одговор