Grad Privreda

„P….S…. FASHION“ – 20 ГОДИНА РАДА И УСПЕХА

ОД МАЛЕ РАДЊЕ ДО БРЕНДА

Комапанија „P….S…. fashion“ прославила је свој велики јубилеј – 20 година рада и успеха. У друштву пословних партенера из Србије и других држава, као и бројних пријатеља из земље и иностранства, прослава је одржана у суботу, 10. јуна у новом, потпуно реновираном и савремено опремљеном простору у Улици Милутина Мандића бб (зграда некадашњег „Стјениковог“ магацина). Прослава је имала хуманитарни карактер, јер су гости, уместо поклона, донирали новац за Фондацију „Подржимо живот“. У име Фондације на прослави је био и њен амбасадор глумац Сергеј Трифуновић. „P….S….Fashion“ је заједно са својим сарадницима прикупио пола милиона динара за Фондацију “Подржи живот”.

Поред градоначелника Чачка Милуна Тодоровића и секретара Скупштине града Мирослава Петковића, на прослави су била значајна имена из привреде и спорта града, као и пријатељи Пантовића, међу којима су позната имена – Душан Дуда Ивковић, Саша Јанковић, Јелена Томашевић…

14

Предраг Пантовић, који је са супругом Слађаном, изградио једну од највећих модних кућа у Србији, рекао је да је са овом прославом затворен један велики круг и да се нада да ће и следећи циклус у развоју Компаније бити успешан као досадашњих 20 година.

Кроз филм, који је направљен за ову прилику, сетили су се у „P….S…. “-у како су расли од мале занатске радње са неколико скромних машина и неколико радника до великог предузећа са више од 530 запослених и месечном производњом 46.000 одевних комада и аксесоара. Постали су једна од најуспешнијих модних кућа у региону, са продајном мрежом у свим већим градовима, а велепродаја се одвија кроз ексклузивне малопродајне објекте у више од 90 градова у Србији, Босни, Македонији, Хрватској, Словенији, Црној Гори, Грчкој, Канади, Француској и Чешкој. Бројне су и веома значајне награде које је Компанија освојила, као и признања и захвалнице које говоре о друштвено одговорном пословању.

Објекат „P….S….“-а је еколошки и има око 10.000 квадратних метара. Куповином соларних панела и инвестирањем у нов систем модерних топлотних пумпи за грејање и припрему потрошње воде, обезбеђено је коришћење обновљиве природне енергије.

„Чачански глас“ вам доноси део атмосфере са овог важног дана за „P….S…. fashion“, али и за Чачак и привреду региона.

У наредном броју „Чачанског гласа“ преносимо разговор са Слађаном Пантовић, сувласницом и главним дизајнером „P….S…. fashion“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.