Grad Privreda

„P….S…. FASHION“ – 20 GODINA RADA I USPEHA

OD MALE RADNJE DO BRENDA

Komapanija „P….S…. fashion“ proslavila je svoj veliki jubilej – 20 godina rada i uspeha. U društvu poslovnih partenera iz Srbije i drugih država, kao i brojnih prijatelja iz zemlje i inostranstva, proslava je održana u subotu, 10. juna u novom, potpuno renoviranom i savremeno opremljenom prostoru u Ulici Milutina Mandića bb (zgrada nekadašnjeg „Stjenikovog“ magacina). Proslava je imala humanitarni karakter, jer su gosti, umesto poklona, donirali novac za Fondaciju „Podržimo život“. U ime Fondacije na proslavi je bio i njen ambasador glumac Sergej Trifunović. „P….S….Fashion“ je zajedno sa svojim saradnicima prikupio pola miliona dinara za Fondaciju “Podrži život”.

Pored gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića i sekretara Skupštine grada Miroslava Petkovića, na proslavi su bila značajna imena iz privrede i sporta grada, kao i prijatelji Pantovića, među kojima su poznata imena – Dušan Duda Ivković, Saša Janković, Jelena Tomašević…

14

Predrag Pantović, koji je sa suprugom Slađanom, izgradio jednu od najvećih modnih kuća u Srbiji, rekao je da je sa ovom proslavom zatvoren jedan veliki krug i da se nada da će i sledeći ciklus u razvoju Kompanije biti uspešan kao dosadašnjih 20 godina.

Kroz film, koji je napravljen za ovu priliku, setili su se u „P….S…. “-u kako su rasli od male zanatske radnje sa nekoliko skromnih mašina i nekoliko radnika do velikog preduzeća sa više od 530 zaposlenih i mesečnom proizvodnjom 46.000 odevnih komada i aksesoara. Postali su jedna od najuspešnijih modnih kuća u regionu, sa prodajnom mrežom u svim većim gradovima, a veleprodaja se odvija kroz ekskluzivne maloprodajne objekte u više od 90 gradova u Srbiji, Bosni, Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Grčkoj, Kanadi, Francuskoj i Češkoj. Brojne su i veoma značajne nagrade koje je Kompanija osvojila, kao i priznanja i zahvalnice koje govore o društveno odgovornom poslovanju.

Objekat „P….S….“-a je ekološki i ima oko 10.000 kvadratnih metara. Kupovinom solarnih panela i investiranjem u nov sistem modernih toplotnih pumpi za grejanje i pripremu potrošnje vode, obezbeđeno je korišćenje obnovljive prirodne energije.

„Čačanski glas“ vam donosi deo atmosfere sa ovog važnog dana za „P….S…. fashion“, ali i za Čačak i privredu regiona.

U narednom broju „Čačanskog glasa“ prenosimo razgovor sa Slađanom Pantović, suvlasnicom i glavnim dizajnerom „P….S…. fashion“.

Ostavite odgovor